U trendu

Prodaje se Parking servis za 140 vozila u centru Jagodine

JAGODINA – Parking servis u centru Jagodine, površine 4.500 kvadratnih metara, za 140 vozila u garaži na dva sprata i prodajnim prostorom od 900 kvadratnih metara, biće prodat, a kupac je iz inostranstva i ima intersa za daljnu nadogradnju i razvoj ove delatnosti i investicije u gradu.

Firma „Mayera“ iz Gornjeg Milanovca, koja u Parking servisu ima udeo od 61,07 odsto, našla je ovog kupca i od Jagodine, koja ima 38,93 udela, zatražila saglasnost, „kojim bi se omogućila prodaja, jer saglasnost grada Jagodine traži potencijalni kupac“, rečeno je danas Tanjugu u Gradskoj upravi.

Saglasnost su dali odbornici Skupštine grada, u njemu stoji da „Mayera“ „može početi sa postupkom prodaje svog udela u „Parking servisu“ po važećim propisima“.

„Nakon izbora kupca, ‘Mayra’ je u obavezi da Jagodini dostavi sve podatke o njemu, kako bi grad dao konačnu saglasnost o prodaji udela ‘Mayeri'“, navodi se u obrazloženju.

Parking servis u Jagodini, otvoren je u julu 2007.godine, ulaz je iz centralne ulice, a na njegovu izgradnju Jagodina se odlučila kako bi umanjila veliki problem parkiranja u gradu, koga imaju gotovo svi gradovi u Srbiji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.