U trendu

RC C bira preduzetnice godine sa Zapadnog Balkana

SARAJEVO – Savet za regionalnu saradnju (RC C) saopštio je danas da pokreće inicijativu za izbor preduzetnica godine sa Zapadnog Balkana

Nominacije preduzetnica u šest kategorija otvorene su do 4. marta, a nagradom se odaje priznaje ženama koje su osnovale i razvile sopstveni posao i doprinele novim i održivim radnim mestima za druge žene i muškarce u našem regionu, kaže se u saopštenju.

RC C će izabrati šest preduzetnica kojima će se uručiti priznanje Žena preduzetnica godine sa Zapadnog Balkana u šest kategorija, i to žena ekološka preduzetnica, kreativna žena preduzetnica, žena preduzetnica u turizmu i ugostiteljstvu, Romkinja žena preduzetnica, žena startup preduzetnica i mlada žena preduzetnica.

Priznanja će biti uručena na regionalnoj konferenciji za žene preduzetnice na Zapadnom Balkanu 11. marta u Tirani.

Šest žena – preduzetnica godine sa Zapadnog Balkana za 2021. godinu, dobiće podršku u obliku mentorstva u trajanju od 20 dana tokom perioda od pet meseci, članstvo u Regionalnom centru žena preduzetnica, promociju putem kanala komunikacije RC C-a i poziv na različite skupove koje RC C organizuje.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.