U trendu

Sanda Savić dobitnica nagrade „Kapetan Miša Anastasijević“

VRŠAC – Direktorka korporativnih poslova i komunikacija kompanije „Hemofarm“ Sanda Savić dobitnica je ovogodišnje nagrade „Kapetan Miša Anastasijević“ koja se dodeljuje najuspešnijim pojedincima, preduzetnicima i institucijama koje su doprinele afirmaciji privrednog i društvenog stvaralaštva, saopštio je Hemofarm
„Ovogodišnja nagrada čini me dvostruko ponosnom, jer uz potvrdu doprinosu koju dajemo u afirmaciji privrednog stvaralaštva, govori i o kontinuiranom ulaganju Hemofarma u zdravije i bolje društvo“, rekla je Sanda Savić na svečanosti povodom dodele nagrade.
Dvostruki dobitnik ove prestižne nagrade je i generalni direktor Hemofarma Ronald Zeliger.
Podsetivši na predan rad Hemofarm fondacije koja je sa 28 godina postojanja jedna od najdugovečnijih fondacija u Srbiji, Savić je navela da Hemofarm i fondacija izdvajanjima i za zadužbine velikih ljudi produžava život velikana i značajnih zdanja koja su iza sebe ostavili.
Nagradu od 2000. godine dodeljuje agencija Medija Invent u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, Radio-televizijom Vojvodine i Fakultetom tehničkih nauka iz Novog Sada.

Medija Invent i Izdavačka kuća “Prometej” iz Novog Sada, zajedno sa Izdavaštvom RTS pripremaju i monografiju “Heroji i neimari” Srbije i Republike Srpske.
Predviđeno je da monografija bude predstavljena na ovogodišnjem Beogradskom sajmu knjiga.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.