U trendu

Servis za dostavu Mister D stigao i u Kragujevac

KRAGUJEVAC – Aplikacija za dostavu hrane „Mister D“ od ove nedelje dostupna je i građanima Kragujevca, a 20 najboljih restorana u gradu pristupilo je korišćenju novih pogodnsti, saopštili su iz uslužnog servisa.

Domaći servis za naručivanje već posluje u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, a u sledećoj fazi planirano je širenje na Pančevo, Suboticu, Kraljevo, Čačak, Kruševac i Leskovac.

Izvršni komercijalni direktor „Mister. D“ Marko Stanković rekao je da Kragujevčani već duže vreme zaslužuju kvalitetnu platformu za naručcivanje i da je zato Kragujevac „ubačen“ u prvoj nedelji poslovanja.

Naveo je da je 20 restorana u Kragujevcu dalo svoje poverenje novom servisu, jer su, kako kaže, već u startu prepoznali pouzdanost i benefite koje nudi „Mister D“

„Moj tim od 40 kolega jako dugo radi zajedno, pa ne čudi brzina i uigranost svakog segmenta koji ovaj servis može da pruži. Upravo zbog toga Kragujevčane smo obradovali već u prvoj nedelji poslovanja. Naručivanje iz udobne fotelje doma nikad nije bilo lakše. Zima će potrajati, ali oni neće imati potrebu da izlaze napolje, jer se „Mister D“ pobrinuo za to“, rekao je Stanković.

Korisnike nove aplikacije očekuje veliki broj iznenadenja, a prvo u nizu je svakako širenje posle samo par dana poslovanja.

Iz servisa „Mister D“ najavili su veliki broj pogodnosti za korisnike, ali i partnere, koji će njihovu ponudu potpuno odvojiti od postojećih dostava.
  Stanković je kazao da je cilj njegovog tima da postanu broj jedan u uslugama koje aplikacija nudi.

„Za sve korisnike koji skinu našu aplikaciju pripremili smo nove popuste, promocije i benefite“, dodao je Stankovic.
  „Mister D“ trenutno broji oko 400 dostupnih restorana u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, a aplikacija je dostupna pod nazivom „Mister D“ na App ili Play store-u.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.