U trendu

Sporazum o saradnji beogradskog i niškog aerodroma

BEOGRAD – Generalni direktor aerodroma Nikola Tesla u Beogradu Saša Valisavljević i v.d. direktora aerodrom Niš Dušan Knežević potpisali su danas sporazum o poslovnoj saradnji.

Sporazum je potpisan u cilju unapređivanja i obezbeđivanja preduslova za ukupan razvoj vazduhoplovstva u Srbiji, saopštio je aerodrom Nikola Tesla.

Dokumentom je definisana podrška beogradskog aerodroma niškim kolegama, a biće realizovana u oblastima tehničkog i tehnološkog razvoja, stručne obuke i usavršavanja zaposlenih u skladu sa programima stručnih službi beogradskog aerodroma i unapređenja pružanja usluga prihvata i otpreme vazduhoplova, putnika, robe i pošte.

„Aerodromi u Beogradu i Nišu deo su sistema vazdušnog saobraćaja Srbije i uz podršku vlade i resornog ministarstva beleže rekordne rezultate u poslovanju. Spremni smo da uvek podržimo razvoj niškog aerodroma, što ovaj sporazum i potvrđuje“, naglasio je Vlaisavljević.

Knežević je istakao da je potpisivanje Sporazuma nastavak dugogodišnje saradnje i zahvalio menadžmentu beogradskog aerodroma na podršci koja nikada nije izostala.

Na taj način nastavljena je uspešna saradnja dva aerodroma u razmeni iskustava i stručnoj podršci aerodromu u Nišu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.