najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Vučić: U Železari sve lepo,nema više posla za snaje, šurnjaje

U smederevskoj Železari proverava se poslovanje, najavljuje se da će tokom septembra biti otvorena druga peć i jednom rečju – tamo je sve u redu, izjavio je danas premijer Aleksandar Vučić.

„U Železari je sve lepo i u redu“, naveo je premijer odgovarajući novinarima koje je interesovalo šta se događa u smederevskoj fabrici nakon što je u nju ušla policija, a zatim dodao: „proveravamo šta su tamo neki mešetarili“.

Vučić je objasnio da umesto da se čelik prevozi vodenim putem, a potom železnicom, jer je to najjeftiniji način, neki su uvek izmišljali razloge zašto nije bilo moguće da se prevozi na ta dva načina, nego su poslove poveravali svojim prijateljima i kumovima.

„Znate, kada treba da zaradi snaja i šurnjaja i svi drugi pa su davali svojim najbližima. Sad je vreme je da se to prekine“, poručio je Vučić dodao:

„Ne brinite, pre kraja septembra, u toku septembra, idemo tamo da pustimo drugu peć“.

Policija u smederevskoj Železari od juče proverava poslovanje bivšeg rukovodstva, zbog sumnji da je bilo nepravilnosti u transportu roba.

Sumnja se, naime, da je bivše rukovodstvo Železare angažovalo veliki broj privatnih preduzeća koja su svoje usluge naplaćivala po cenama većim od tržišnih.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike