Vučić: U Železari sve lepo,nema više posla za snaje, šurnjaje

U smederevskoj Železari proverava se poslovanje, najavljuje se da će tokom septembra biti otvorena druga peć i jednom rečju – tamo je sve u redu, izjavio je danas premijer Aleksandar Vučić.

„U Železari je sve lepo i u redu“, naveo je premijer odgovarajući novinarima koje je interesovalo šta se događa u smederevskoj fabrici nakon što je u nju ušla policija, a zatim dodao: „proveravamo šta su tamo neki mešetarili“.

Vučić je objasnio da umesto da se čelik prevozi vodenim putem, a potom železnicom, jer je to najjeftiniji način, neki su uvek izmišljali razloge zašto nije bilo moguće da se prevozi na ta dva načina, nego su poslove poveravali svojim prijateljima i kumovima.

„Znate, kada treba da zaradi snaja i šurnjaja i svi drugi pa su davali svojim najbližima. Sad je vreme je da se to prekine“, poručio je Vučić dodao:

„Ne brinite, pre kraja septembra, u toku septembra, idemo tamo da pustimo drugu peć“.

Policija u smederevskoj Železari od juče proverava poslovanje bivšeg rukovodstva, zbog sumnji da je bilo nepravilnosti u transportu roba.

Sumnja se, naime, da je bivše rukovodstvo Železare angažovalo veliki broj privatnih preduzeća koja su svoje usluge naplaćivala po cenama većim od tržišnih.

(Tanjug)

Ostavite komentar

Ostavite komentar