U trendu

Zemun dobio novu poštu, uskoro još 300 novih ekspozitura

BEOGRAD – Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević otvorio je danas novu poštu u Zemunu i poručio da je plan da se u narednom periodu otvori još 300 novih ekspozitura širom Srbije.

Nova pošta, otvorena u Ulici Put pruge u Zemunu ima tri šaltera i svojim uslugama olakšaće život građanima u tom delu Zemuna, rečeno je na otvaranju.

Direktor je ovom prilikom pozdravio zaposlene i poželeo im srećan rad u novootvorenom predstavništvu Pošte.

Rekao je da je planirano povećanje plata u ovom sektoru od naredne godine, kao i da će uskoro dobiti nove unoiforme.

„Ovo je jedna u nizu pošta koje su otvorene ili će biti otvorene. Imamo velikih planova u dogovoru sa Vladom Srbije, a onaj najvažniji je da pošta bude otvorena u svakom mestu u Srbiji“, izjavio je Đorđević.

Dodao da je plan da u narednom periodu bude otvoreno još oko 300 ekspozitura širom zemlje i istakao je da će sve pošte koje se otvaraju biti ugovorne pošte (u kojima se obavljaju usluge koje je Pošta dogovorila sa zastupnikom saglasno zaključenom ugovoru).

Đorđević je rekao da je nedavno princip rada ugovornih pošta promenjen i da su sada uslovi za zaposlene daleko bolji.

Objasnio je da je cilj otvaranja novih ekspozitura da sve usluge koje pruža Pošta Srbije budu dostupne svim građanima zemlje bez obzira na to gde žive.

„Ova pošta predstavlja korak dalje u tome kako idejno treba da izgledaju naše pošte, kako će biti organizovane i kako će biti opremljene,“ poručio je Đorđević.

Takođe, naglasio je da se otvaranjem novih prestvništva pruža mogućnost otvaranja novih radnih mesta u Srbiji.

Đorđević je, govoreći o budućim planovima, rekao da otvaranje ove ekspoziture u Zemunu prvi u nizu koraka koji će Poštu Srbije postaviti na lidersku poziciju u regionu.

Takođe, izrazio je nadu da će korisnici koji trenutno sarađuju sa privatnim operaterima ponovo vratiti poslovanju sa Poštom.

Nova vozila, uniforme i inovativne usluge koje će Pošta Srbije pružiti od naredne godine, prema njegovim rečima, će podići nivo poslovanja Pošte na viši nivo i unaprediti kvalitet života zaposlenih i korisnika usluga.

„Zadovoljstvo je danas biti ovde u Zemunu u društvu naših ljudi. Vidim jedan entuzijazam kod naših zaposlenih da su bolja vremena pred Poštom“, kazao je Đorđević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar