U trendu

Advokat ubio bivšu ljubavnicu u hodniku zgrade, kamere snimile zločin

Beogradski advokat D. K. (68) uhapšen je zbog sumnje da je u subotu oko ponoći hicima iz pištolja ubio svoju bivšu ljubavnicu Vladanku Vučeljić (54).

Vladanka Vučeljić ubijena je u noći između subote i nedelje oko 23.50 sati dok je otključavala ulazna vrata zgrade u kojoj živi u ulici Pariske komune na Novom Beogradu.

Kako prenose domaći mediji, u trenutku dok je pokušavala da uđe u zgradu, ubica je u nju ispalio više hitaca iz pištolja koji su je pogodili u grudi i ruku. Nesrećna žena preminula je na licu mesta, a ubica je pobegao.

Advokat D. K, koji je, prema nezvaničnim informacijama, bio u ljubavnoj vezi sa ubijenom ženom, priveden je juče i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Policija je danas saopštila da postoje osnovi sumnje da je on bio egzekutor stravičnog zločina i da je upravo onispalio hice u ubijenu ženu.

Kamera koja se nalazi na ulazu u zgradu snimila je ubistvo, ali i ono što mu je prethodilo, piše „Blic“.

– Ubijena žena razgovarala je nekoliko minuta sa komšijom ispred zgrade. Nakon što su se rastali, Vladanka je krenula da otključa vrata. Na snimku sigurnosnih kamera zgrade, ali i okolnih zgrada, vidi se muškarac sa kapuljačom koji drži pištolj – rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.