U trendu

Brat dečaka koji su maltretirali Rašu Popova optužen za BRUTALNO UBISTVO

David Nikolić (21) optužen je juče za brutalno ubistvo Ivane V. (37) čij je unakaženo beživotno telo pronađeno 30. aprila ove godine u napuštenom vagonu na beogradskoj železničkoj stanici, potvrđeno je za „Blic“ u Višem tužilaštvu.

Kako saznajemo, Nikolić je optužen za teško ubistvo i nadležni sud mu je na predlog tužilaštva produžio pritvor.

Prema nezvaničnim informacijama, telo nesrećne žene pronađeno je vagonu sa vidljivim povredama nanesenim drvenim kocem.

Neposredno nakon pronalaska tela nije bilo moguće utvrditi identitet žene, koja kod sebe nije imala ličnih dokumenata.

Ipak, policija je uspela da identifikuje žrtvu kao Ivanu V. iz Zemuna, a, prema svedočenjima radnika na stanici i operativnim saznanjima, ona se bavila prostitucijom, a u vagon se uselila svega nedelju dana pre ubistva.

Ona je pronađena gola, na telu je imala brojne povrede, dok joj je glava bila krvava.

U nastavku istrage, policija je nekoliko dana nakon ubistva uhapsila braću Đuru Niku (20) i Davida Nikolića (21). Nezvanično, braća su ostavila DNK na mestu zločina. Ipak, oni su prilikom saslušanja u Višem tužilaštvu negirali krivicu. Nika je, po svemu sudeći, izbegao optužnicu.

Inače, kako je „Blic“ pisao, okrivljeni su braća tinejdžera koji su u novembru 2014. godine napala poznatog dečjeg pisca Rašu Popova.

Nakon što je optužnica podignuta, očekuje se da će početak suđenja biti zakazan u septembru, prenosi Blic.

1 komentar
  1. ANDREJ

    Kriminal sve vise uzima maha u Beogradu.Mislim da je velika greska,koju su jos komunisti ucinili,kada je beograd,proglasen za otvoren grad.Mogao je u Beograd da se doseli,ko god je hteo.Jos nekadasnji poznati Beogradski Gradonacelnik Branko Pesic,rekao je sezdesetih godina proslog veka,da je mehanicki godisnji priliv stanovnika u Beograd,5O.OOO godisnje.Tada je izjavio,da Beograd to ne moze da podnese.Takav godisnji priliv,nije normalan.Posle te izjave,Tito ga je ubrzo smenio,sa mesta Gradonacelnika.Sada je takodje priliv potpuno neprihvatljiv. Treba imati u vidu,i kvalitet tih ljudi,koji se naseljavajuTo su uglavnom mladi,koji dolaze u beograd,da bi se bavili vrlo sumnjivim poslovima,cesto su to i kriminalci,kojima veliki grad odgovara,za njihove mutne poslove,u koje spadaju i ubistva i silovanja.Beograd treba zatvoriti,za dalje naseljavanje.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike