U trendu

Dva udesa lakše povređene dve osobe, mnogo intervencija hitne

Hitna pomoć je noćas u Beogradu imala 123 intervencije od kojih 27 na javnom mestu, uključujući u dve saobraćajne nesreće u kojima su lakše povređene dve osobe.

U udesu koji se dogodio u 21.34 časova na uglu Igmanske i Dimitrija Tucovića ženska osoba zadobila je ortopedske povrede nakon čega je prevezena na VMA.

Na uglu Vodovodske i Ilije Đuričića u 22.48 časova motociklista je pao sa motora zadobivši ortopedske povrede usled čega je prevezen na VMA, rekla je za Tanjug portparplka Hitne pomoći Nada Macura.

NA adresi Vidikovački Venac broj 8 iza 19 časova je pronađena starija ženska osoba starosti oko 65 godina, a ekipa Hitne pomoći je konstatovala smrt.

Tokom noći u Beogradu najviše su se javljali hronični bolesnici, osobe sa bolovima u grudima, hipertenzijom, a kako je navela Macura, javilo se i puno psihijatrijskih bolesnika.

Juče je zabeleženo ukupno 140 intervencija od čega 64 na javnom mestu uključujući četiri saobraćajne nesreće u kojima nije bilo teško povređenih, a za pomoć su se najviše javljali zbog kolapsa, oni kojima je pozlilo kao i hronični, srčani bolesnici i osobe sa hipertenzijom.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.