U trendu

Monstruozno: beba vrištala ostavljena u kolima u garaži

Zaposleni „Parking servisa“ juče su doživeli pravu dramu kada je nepoznati muškarac bebu ostavio samu u zaključanom automobilu parkiranom u garaži „Zeleni venac“ – prenose mediji.

„Juče, oko 11.15, u garaži „Zeleni venac“ korisnik ovog parking objekta prijavio je radnicima na blagajni „Parking servisa“ da se iz nekog od parkiranih automobila na sedmom nivou čuje dečji plač. Naša službenica je u parkiranom vozilu stranih registarskih oznaka primetila bebu, vezanu u dečjem sedištu. Beba je u vozilu bila sama, a kako u blizini nije bilo nikoga, ona je o tome obavestila svog pretpostavljenog, koji je pozvao MUP“, poručuju iz „Parking servisa“.

U njihovom saopštenju stoji i to da je pomenuta službenica stajala sve vreme pored vozila u kome se nalazila beba i pokušavala, do dolaska radnika MUP-a, da je zabavi, kako bi se ona umirila.

„Nakon pola sata od opažanja deteta bez roditeljskog nadzora pojavio se vozač, najverovatnije otac deteta, koji je uzeo uplakano dete iz vozila i napustio garažu“, dodaju.

Iz „Parking servisa“ ističu da oni, kao društveno-odgovorno preduzeće, zbog sve češćih slučajeva ostavljanja dece u vozilima, apeluju na roditelje da nipošto, čak ni na kratko vreme, ne ostavljaju svoju decu u parkiranim automobilima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.