U trendu

Policijac ranjen u stomak u Novom Pazaru

Policijski službenik D.Č. (1987) ranjen je večeras oko 20.40 časova u Ulici Stefana Nemanje u Novom Pazaru.

On je, sa još jednim kolegom, bio u redovnoj patrolnoj delatnosti kada se iznenada začuo pucanj, a metak je policajca pogodio u stomak, navodi se u saopštenju MUP.

Pripadnik novopazarske policije D.Č., koji je teško ranjen, odmah je prevezen u bolnicu, a policija intenzivno radi na rasvetljvanju svih okolnosti ovog događaja.

Helikopterom stigla kriminalistička policija

Helikopter Policije stigao je u Novi Pazar, gde je večeras upucan jedan policajac, koji se nalazi u novopazarskom Zdravstvenom centru.

Helikopter je dovezao pet ljudi iz Uprave kriminalističke policije, koji su se uputili na lice mesta kako bi izvršili dodatni uviđaj, javlja Tanjugov reporter sa lica mesta.

Povređeni policajac nalazi se u novopazarskom Zdravstvenom centru i za sada nije u životnoj opasnosti.

Ranjeni policajac na putu za Beograd

Ranjeni novopazarski policajac D.Č. trenutno je na putu prema Beogradu uz pratnju policije, a njegovo stanje je stabilno.

Dr Kemal Brničanin izjavio je da je stanje policajca stabilno, kao i njegovi parametri.

Prema informacijama Tanjuga došao, metak je i dalje u telu ranjenog policajca, što je razlog njegove relokacije za Beograd.

Policajac je ranije ove večeri upucan u ulici Stefana Nemanje u Novom Pazaru, nakon čega je prebačen u novopazarski Zdravstveni centar.

Policija vrši uviđaj i traga se za počiniocem. Pripadnici kriminalističke policije takođe su stigli na teren kako bi izvršili dalji uviđaj.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.