U trendu

Portal 021: Uhapšen jer je devojku unakazio nožem i vrelom peglom

Novosadska policija uhapsila je Dj.L. (24) zbog sumnje da je pretukao svoju devojku I.F. (22) u stanu u širem centru Novog Sada, objavio je novosadski informativni portal 021 (021.rs).

Devojka je zadobila teške povrede. Osumnjičeni joj je rukama, nogama, i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća, nožem unakazio lice i peglom joj pekao ruke, navodi taj portal.

Dodaje se da je devojka prebačena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odeljenje za grudnu hirugiju.

U ovoj zdravstvenoj ustanovi je konstatovano da je zadobila višestruke prelome rebara, nagnječenje grudnog koša, nagnječenje plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posekotina na butinama, navodi portal.

Kako su za 021 naveli u tom institutu, devojka se i pored višestrukih teških povreda oporavlja i nalazi u stabilnom zdrastvenom stanju.

Muškarac je priveden i odredjen mu je pritvor do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici biće sproveden na saslušanje u tužilaštvu.

U policiji su za 021 potvrdili da je osumnjičenom istovremeno po hitnom postupku izdata zabrana prilaska oštećenoj i naredba da napusti stan u kome su zajedno živeli.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike