Stefan Cvetković tvrdi da je napadnut večeras u kafiću u Beloj Crkvi

Novinar Stefan Cvetković napadnut je večeras oko 21.30 u centru Bele Crkve.

Cvetković je rekao agenciji Beta da je sedeo sa prijateljima u kafiću u Beloj Crkvi, kada mu je prišla nepoznata osoba i metalnim predmetom udarila ga po glavi.

On je kazao da je potom pokušao da pobegne sa mesta dogadjaja, ali da je napadač pokušao da ga pregazi automobilom.

Agenciji Beta rečeno je u Tužilaštvu u Beloj Crkvi da policija proverava prijavu sa dežurnim tužiocem i prikuplja dokaze o tom dogadjaju.

Na fotografiji koju je Cvetković objavio na svojoj Fejsbuk stranici vidi se da je iznad levog oka zadobio posekotinu, koja krvari.

Cvetković je kazao da se trenutno nalazi u Rumuniji, u koju se, kako je naveo, sklonio zbog svoje bezbednosti.

On je tvrdi da mu je pre dva dana povučeno policijsko obezbedjenje uz obrazloženje da je napravljena bezbednosna procena i da mu bezbednost nije ugrožena.

O pojedinostima večerašnjeg napada, kako je rekao, detaljno će govoriti na konferenciji za novinare u sredu u 11.55 u Beloj Crkvi.

Nestanak novinara Stefana Cvetkovića bio je prijavljen 13. juna kasno uveče, a visoki državni funkcioneri su 15. juna rano popodne saopštili da je Cvetković pronadjen.

Cvetković je 19. juna u Beogradu održao konferenciju za novinare na kojoj je ostao pri svojim tvrdnjama da su ga otela trojica nepoznatih ljudi, od kojih su dvojica na glavi imali maske, a treći koji nije nosio masku je imao „nešto slično policijskoj znački“.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike