najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

U buretu krio oružje i eksploziv

Niška policija je uhapsila G.R. (48) iz okoline Aleksinca zbog toga što je u svom porodičnom domaćistvu skrivao veću količinu oružja, eksploziva i droge, saopšteno je danas.

U saopštenju se navodi da je u buretu zakopanom u dvorištu kuće G.R. policija pronašla 120 grama praškaste supstance za koju se sumnja da je eksploziv, 22 štapina sa eksplozivnim punjenjem, defanzivnu ručnu bombu M75, šest okvira za automatsku pušku i delove za tu pušku.

Pretresom domaćinstva G.R. policija je pronašla pet biljaka marihuane težine oko 1,8 kilograma.

Pretresom porodičnog domaćinstva drugoosumnjičene iz okoline Aleksinca policija je pronašla dve biljke marihuane težine oko četiri kilograma.

Osumnjičenom G.R. određeno je zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Aleksincu.

Osumnjičeni će odgovarati za krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Protiv drugoosumnjičene biće podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike