U trendu

Ubistvo na železničkoj stanici, još se ne zna identitet žene, nađen kolac

Krvavi kolac pronađen je pored ubijene žene, čije je telo jutros nađeno u napuštenom vagonu na Železničkoj stanici u Beogradu, piše „Blic“.

Kolac je policija odnela na veštačenje jer se pretpostavlja da je upravo njime izvršeno ubistvo.

Žena je nađena sa brojnim povredama po licu i glavi, koji su kako se veruje naneti udarcima tupim predmetom.

U međuvremenu, policija je na informativni razgovor privela mladića od 20-tak godina, koji je jutros i pronašao telo, saznaje ovaj beogradski list.

„Ubijena žena se najverovatnije bavila prostitucijom. Juče popodne je kod nje bio jedan muškarac. Iz vagona je izašao oko 14 sati. Ona je posle toga raspremala vagon u koji se uselila pre sedam, osam dana. Izbacila je iz vagona nekoliko džakova stvari koje je tu ostavila žena, koja je prethodno tu živela sa detetom. Te džakove je odnela u kontejner i onda je ceo vagon očistila. Poslednji put su je ljudi koji rade na stanici videli nešto pre ponoći. Šetala je između perona. Sada je pitanje ko je kod nje dolazio tokom noći, jer se tada najverovatnije i desio zločin“, kaže za „Blic“ izvor iz policije.

Telo nesrećene žene, koja je nađena gola, bez donjeg dela odeće prebačeno je na Institut za sudsku medicinu gde će biti obavljena obdukcija. Ekipa forenzičara već je na mestu zločina uzela tragove koji bi mogli da dovedu do identifikacije ubice.

Ni identitet ubijene još nije poznat, a skretničari koji su je poznavali kažu da nije ni želela da im se predstavi.

„Ona se doselila ovde pre nedelju dana. Nije htela da se predstavi. Rekla je da njeno ime nije bitno, ali je ispričala da je iz Zemuna i da je otac izbacio iz kuće pa je zato došla na stanicu. Preksinoć je večerala sa nama. Rekli smo joj da se bolje vrati kući jer na stanici nije bezbedno, dolaze svakakvi. Međutim, ona je rekla da ostaje jer nema gde“, ispričali su skretničari za „Blic“.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike