najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

DS će nuditi rešenja, a ne samo kritiku

Novi predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac najavio je večeras da će poslanici te stranke u parlamentu potpuno promeniti strategiju i da će nuditi rešenja a ne samo kritiku loših zakonskih predloga.

“Potpuno ćemo promeniti način nastupa u parlamentu, nudićemo rešenja a ne samo kritiku”, rekao je za televiziju N1 Šutanovac, koji je u subotu izabran za lidera DS.

Šutanovac je rekao i da nije očekivao da će Bojan Pajtić podneti ostavku na mesto šefa poslaničke grupe DS u Skupštini Srbije, pošto prethodno nije pobedio na stranačkim izborima.

“Nisam očekivao da će podneti ostavku ali postoji njegova zamenica u poslaničkom klubu Nataša Vučković”, rekao je on.

Šutanovac je rekao i da niko od novih potpredsednika iz njegovog tima nije poslanik, dodavši da će oni imati vreme da se posvete stranci, a poslanici DS skupštinskom radu.

On je, naveo i da se u izbore u DS niko od režimskih stranaka nije mešao ali da su neke opozicione stranke bile zainteresovane za ishod.

“Mislim da se niko od režimskih stranaka nije mešao u naše izbore, režimski tabloid jesu… medjutim neke stranke iz opozicije su bile jako zainteresovane kako će to da se završi u DS”, rekao je Šutanovac.

On je objasnio da ne može javno da saopštio na koga misli dodavši da će da razgovarati s tim ljudima.

“Kada budem obavio razgovore o tome šta ti ljudi imaju da kažu na tu temu onda ću, ako treba polemisati javno ali prosto je neverovatno da se pojedinci koji su odavno napustili našu stranku revidiraju u želji da podrže nekog kandidata (za predsednika)”, rekao je Šutanovac.

On je dodao i da sa DS, koliko mu je poznato, niko nije napravio nikakav dogovor u vezi zajedničkog kandidata opozicije na predsedničkim izborima o čemu će se razgovarati i da sve što se o tome piše vidi kao medijsko opipavanje.

(Beta)

1 komentar
  1. Radoslav Radovic

    Naravno da se trebate pripremiti i promijeniti koncepciju jer za pljacku naroda i unistavanje Srbije dosadasnji metodi nijesu vam dovoljni i nebi dali dobre rezultate pogotovo u Agraru i vojsci, mada ima tu jos mnogo unosnog posla, kao sto je odvajanje Vojvodine Raske i kompletiranje nezavisnosti Kosova.Uskoro ce izaci sve istine, i to ne samo o DS nego i ostalima da narod cita koga je sve birao da mu donese srecu.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike