U trendu

Dveri: Vučić ukinuo sve novine, sprema izborni haos u nedelju

Predsednički kandidat Dveri Boško Obradović ocenio je danas da je kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić „ukinuo sve novine“, odlukom da brendira naslovne strane većine listova u Srbiji i optužio ga da sprema „izborni haos u nedelju“. 

„Srbija je jutros osvanula u potpunom mraku. Izborna kradja je očigledna. Vučić je preuzeo da uredjuje sve dnevne novine u Srbiji, osvanuo na svim naslovnim stranama, i poslao jasnu poruku svim gradjanima Srbije: Ako ne glasate za mene, nećete postojati! Da li je normalno da jedan čovek preuzme da uredjuje sve dnevne novine u Srbiji i to poslednjeg dana predsedničke kampanje?“, zapitao je Obradović u saopštenju.

On je dodao da Vučić optužuje opoziciju da sprema krvavi scenario na dan izbora a da je, u stvari, on taj koji će u nedelju primeniti silu. 

„Ako je danas bio spreman da izvrši takvu psihološku torturu i uterivanje straha, zamislite šta nas sve čeka u nedelju nakon proglašenja rezultata“, rekao je Obradović i dodao da je u pitanju klasična demonstracije sile, moći i zastrašivanja gradjana.

Naslovne strane šest od ukupno osam dnevnih listova koji izlaze u Beogradu osvanule su prekrivene predizbornim materijalom Aleksandra Vučića.

Lider Dveri je ocenio da je Vučić shvatio da neće pobediti u prvom krugu i da je pribegao takvom potezu koji je „nezapamćen u čitavoj Evropi“. 

„Ne plašimo se Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića. Poručujemo mu da je njegov kraj došao, neka spakuje kofere, oslobodi Srbiju ovog ropstva i neka nam vrati našu državu“, naveo je Obradović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.