U trendu

Milenijum tim: Vuk Jeremić izneo grube neistine o poslovanju kompanije

Društvo za inženjering, proizvodnju i usluge „Millennium Team“ (Milenijum tim) iz Beograda saopštilo je danas da izjavama o toj kompaniji Narodna stranka i njeni čelnici „nastavljaju političku kampanju protiv jedne privatne domaće kompanije“.

U saopštenju koje je u ime Milenijum Tima agenciji Beta prosledilo Ortačko advokatsko društvo Stojković se navodi da Narodna stranka u toj kampannji „nažalost koristi i jedan broj medija, saopštavajući im zapaljive a u suštini ili potpuno netačne ili lako proverive informacije“.

Reagujući na tekst „Jeremić: Milenijum tim jedan od najveći zalogaja korupcije u Srbiji“, koji je agencija Beta objavila 9. juna, prenoseći izjavu predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića portalu Nova.rs, Milenijum tim navodi da su „iznete grube neistine o poslovanju kompanije“ kojima je naneta ogromna šteta kompaniji.

„Za tvrdnje da ‘Millennium Team’ posluje na koruptivan način gospodin Jeremić morati da iznese dokaze pred odgovarajućim sudom. Protiv njega, kao i protiv drugih aktivista stranke, već su podnete tužbe za prethodno izrečene neistine a biće podnete i za nove dezinformacije koje plasiraju u svojoj svakodnevnoj kampanji“, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se navodi i da će Vuk Jeremić morati da objasni tvrdnju da je „‘Millennium Resorts’ u kupovinu Vranjske Banje uložio 1,885 miliona evra, jer je za ovu kupovinu izdvojeno nepunih osam miliona evra“.

„A sem toga u razvoj Vranjske Banje biće investirano još 90 miliona evra. Značaj takve investicije za jednu nerazvijenu opštinu na jugu Srbije, političar Jeremićevih ambicija bi morao da ceni“, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje u saopštenju “ ‘Millennium Team’ je kompanija sa skoro 1.000 zaposlenih i medju svojim partnerima ima velike strane i domaće kompanije“.

„Naravno, ima medju njima i partnerstva sa javnim sektorom, ali ne znamo zašto bi to bilo nedozvoljeno ili nezakonito“, navodi se u saopštenju ove kompanije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.