U trendu

Narodna stranka Beograd: Vesić je ponovo slagao stanare Bloka 37, a Šapić se skriva

Gradski odbor Narodne stranke Beograd saopštio je danas da zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić voli da daje obećanja koja gotovo nikad ne sprovodi u dela – kao u slučaju lažne obustave radova u Bloku 37, dok sa druge strane ocenjuju da je predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić „šampion u nečinjenju ničega korisnog što se direktno tiče Novobeogradjana“.

Iz beogradskog odbora Narodne stranke u saopštenju su još jednom pozvali Vesića i Šapića da prestanu da rade na štetu stanovnika Novog Beograda, a stanovnicima tog bloka su pružili podšku i naveli da će ta stranka biti uz njih u borbi za očuvanje elementarnih uslova života u Novom Beogradu.

„Narodna stranka Beograd upozorava pomenuti dvojac da svojim duplim pasovima činjenja i nečinjenja brutalno narušavaju kvalitet života u Novom Beogradu i bezbednost njegovih stanovnika“, kazali su u pisanoj izjavi.

Stanovnici Bloka 37, nezadovoljni izgradnjom koji izvodi kompanija Durst, protestovali su u više navrata prethodnih nedelja, a uprkos najavi Gorana Vesića da će radovi biti obustavljeni – nastavljeni su i dalje, zbog čega stanovnici tog naselja najavljuju i nova okupljanja.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.