U trendu

Naslovna strana za ponedeljak, 5. jun 2017. godine

 Dnevni listovi na naslovnim stranama od ponedeljka, 5. juna, najviše pišu o terorističkom napadu u Londonu, konsultacijama kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića o novom premijeru i bojkotu pojedinih opozicionih stranaka.  

ALO – Pod naslovom „Palma udario po Ani i Jadranki“ list piše o izjavi Slobodana Markovića Palme da „domaćin“ može da vodi novu vladu, a ne žene. U tekstu „Uhapsio sam Legiju iako mi je spasao život“ list piše o ispovesti Gorana Radosavljevića.

BLIC – Pod naslovom „Tražite veliku Albaniju, vodi vas zločinac, a EU ćuti na sve“, list otkriva šta je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao predsedniku Kosova Hašimu Tačiju na samitu kod Kranja. Intervju sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim objavljen je pod naslovom „Eksluzivno Siniša Mali“. 

VEČERNJE NOVOSTI – „Država kreće u odbranu ćirilice“, list piše da je u pripremi čitav niz propisa i mera čiji je cilj zaštita matičnog pisma srpskog naroda. „Panika medju Britancima, islamisti seju teror“, o terorističkom napadu u Londonu.

DANAS – „Opozicija najavljuje bojkot razgovora“, o konsultacijama predstavnika izbornih lista sa parlamentarnih izbora održanih u aprilu 2016. godine kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Tereza Mej: Dosad bilo previše tolerancije prema ekstremizmu“, drugi teroristički napad u Velikoj Britaniji za dve sedmice. 

INFORMER – U tekstu „Tramp je kao Sloba“ list piše o izjavi Hilari Klinton da „Trampa treba smeniti, a Srbe kazniti“. List piše o tome kako u Srbiji godišnje 50.000 žena abortira. 

KURIR  – U tekstu pod naslovom „Vučić preko EPS finansira privatnu vojsku“ list piše o huliganima koji su tukli novinare na dan Vučićeve zakletve. List piše o napadu džihadista u centru Londona u kome je poginulo sedmoro ljudi. 

POLITIKA – „London traži jači nadzor Zapada nad internetom“, treći teroristički napad u Velikoj Britaniji u tri meseca. „U Nišu obeležen Dan policije Srbije“, pokazna vežba i defile u Nišu povodom Dana policije. „Predatori vrebaju iza lažnih profila“, o deci na internetu i opasnostima koje vrebaju zbog pristupa mreži.

SRPSKI TELEGRAF – „Janković i Živković u ratu zbog žene“ list piše da je nekadašnja poslanica i Jankovićeva bivša prijateljica Marinka Tepić pružila podršku Živkoviću. „Ovo je krimos koji je mogao da ubije Tomu i Vučićevog šefa kabineta“, list piše o Jovanu Bilčaru koji je džipom sekao kolone državnih funkcionera.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.