U trendu

Nova provokacija: Priština zabranila ulaz na Kosovo svim srpskim zvaničnicima!

Takozvano Kosovo je donelo odluku da nijednom beogradskom zvaničniku ne treba dati dozvolu da uđe u državu Kosovo.
Odluku su doneli „usled provokacija i ponašanja od strane ove zemlje“, prenosi „KosSev“

Jetlljir Zuberaj, savetnik ministra spoljnih poslova Kosova, Bedžeta Pacolija je putem saopštenja na Fejsbuku rekao da je Ministarstvo spoljnih poslova donelo takvu odluku zbog pretnji i napada na Severu kao i drugih problema, prenosi „Koha“.

„Zbog hibridnih pretnji koje Srbija čini prema Kosovu, stalne propagande i lažnih vesti o zemlji i našim građanima, kao i nedavnih napora da se spreči takozvana humanitarna kriza na Severu Kosova preteći srpskom stanovništvu i prisiljavajući ih da zatvore preduzeća samo zbog nekih političkih ciljeva Beograda, Ministarstvo spoljnih poslova neće dozvoliti nijednom zvaničniku iz Beograda da poseti Kosovo i svi zahtevi će biti odbijeni sve dok se ovo ponašanje nastavi “, napisao je Ziberaj.

(Sputnjik)

4 komentara
 1. Anonimni

  sad se glupirajte kosovo srbija taj film je vidjen

 2. Anosinus

  izgleda da je neka druga drzava u pitanju kad vec nase ne pustaju preko grane….

  1. VLAH

   Anonimac sto ti ne oprobas pa mozda je novi film preporucio bi ti ga da pogledas veoma je stvaran i poduciv samo nemoj da zaboravis pasos.

 3. Anonimni

  S“KUSI mnogo zatezete KAIS.Ucice srbi i to vrlo skoro na kupolama CELICNE NEMANI -dozovite se pameti sve se menja pa i vasi saveznici ,a tek PROTIVNICI ce opet spremiti 120 aviona i 4-6000 pravoslavaca!

Napišite komentar