U trendu

Radulović: Ključni problem što tužilaštvo ne radi svoj posao u vezi s Vulinom

Šef poslaničke grupe Dosta je bilo Saša Radulović ocenio je danas kao politički pritisak napade Pokreta socijalista na urednika KRIK-a Stevana Dojčinovića posle objavljivanja teksta o tome kako je ministar odbrane Aleksandar Vulin kupio stan vrednosti veće od 200.000 evra u Beogradu.

Radulović je novinarima u Skupštini Srbije rekao da je ključni problem u tužilaštvu koje ne radi svoj posao.

Rekao je da tužilaštvo ne daje odgovore na ključna pitanja da li je uzelo izjavu Vulinove tetke koja je navodno dala pare za kupovinu stana, da li je u poreskoj upravi proverilo da li je plaćen porez na poklon i da li „uopšte radi svoj posao“.

„Ključni problem je na strani tužilaštva koje ne radi svoj posao. Na takav način su nam prošle sve pljačkaške privatizacije, cela država opljačkana, a izgleda niko nije kriv. Očigledno je da se radi o političkom pritisku da bi se prvo držao u fijoci čitav predmet, a kasnije da bi bio i odbačen“, rekao je Radulović.

On je ocenio i da je napad na Dojčinovića manir prema svima koji imaju da kažu nešto suštinski važno za društvo, zbog čega se kasnije „provlače kroz blato“ i o njima se iznose „najneverovatnije optužbe“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.