U trendu

Selaković: Nije bilo tajnih sastanaka Vučića sa Tačijem

Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković negirao je danas da se predsednik Aleksandar Vučić tajno sastajao sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem.

Selaković je za Radio-televiziju Srbije rekao da se svaki susret Vučića sa Tačijem odigrao uz posredovanje i prisustvo predstavnika EU.

„To je priča koju “prosipaju’ oni koji su govorili da nema šanse da se Aleksandar Vučić vidi sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel. Onima koji ‘prosipaju’ te priče i svaki put lažu, predsednik Srbije će odgovoriti“, kazao je Selaković za Radio-televiziju Srbije (RTS).

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je ranije da se Vučić početkom nedelje sastao u Parizu sa Hašimom Tačijem na „tajnoj večeri“ posle čega je privatno otputovao u Njujork, o čemu kako je naveo, javnost u Srbiji nije obaveštena.

(Beta)

2 komentara
  1. Anonimni

    I sta je ovaj odgovorio? Nista. Pa ne vodi ovu drzavu EU vec treba da to rade institucije drzave. Otkud da nije bilo zvanicnog saopstenja o tome vec izjava nekog sekretara Oredsednika? i nakon manjih dodgadjanja neko se pojavljuje na svojim televizijama po ceo dan a sada nista! Ciosta zamena teza zasto se stalno pozivati na to sta je neko radio (zato nije na vlasti) vec da li se sada radi po i okviru Ustava i ovlascenja.

    1. Anonimni

      Pa sta bi trebao tebi da odgovori dali po ustavu predsednik ima pravo na privatan zivot ili vi hocete da zabranite da vodi privatan zivot ,onaj ko treba da zna gde je predsedni zna a tebi sigurno nece da se ispovedi

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike