najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Stefanović: U Srbiji vladaju potpuni mir i stabilnost

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da Srbiji ne preti nikakva opasnost od terorizma.

“Srbija nije neozbiljna zemlja. Mi obraćamo pažnju na sve pretnje i država preduzima mere predostrožnosti, ali nama ne preti nikakva opasnost od terorizma”, naveo je Stefanović za televiziju Pink.

On je ocenio da u Srbiji vladaju potpuni mir i stabilnost i istakao da je dobro da sve države preduzimaju dodatne mere predostrožnosti u zavisnosti od situacije u toj zemlji.

Upitan da prokomentariše to da je policija u Češkoj pronašla telo Janoša Šnajdera (35), za kog se sumnja da je učestvovao u ubistvu Nenada Opačića i njegove supruge Jasmine, ministar je odgovorio da je policija tokom istrage našla poklapajući DNK na jakni i ustanovila da se jedan od osumnjičenih nalazi u Češkoj.

“Mi smo ta saznanja tada uputili Interpolu i tek se pre nekoliko dana nezvanično dobili potvrdu da je ta osoba nađena mtrva i verovatno predozirana”, kazao je on.

Stefanović je dodao i da je u toku istraga ko su nalogodavci tog ubistva.

Nenad i Jasmina Opačić ubijeni su u Novom Sadu 28. februara ove godine. Nenad Opačić izdržavao je zatvorsku kaznu zbog preprodaje narkotika i saradnje sa “zemunskim klanom” u nekoliko slučajeva otmica i iznude.

Kaznu je trebalo da izdržava do januara 2016. godine, a u trenutku ubistva bio je “na godišnjem odmoru van zatvora”.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike