U trendu

Vučić: Kampanja SNS za predsednika Srbije biće kratka

Lider Srpske napredne stranke i premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da će kampanja SNS pred predstojeće predsedničke izbore u Srbiji biti kratka, manje od mesec dana.

Vučić  je posle sastanka s predsednikom najveće grčke opozicione stranke, knzervativne Nove demokratije, Kirijakosom Micotakisom, rekao da će predizborna kampanja SNS biti „veoma kratka“.

„Drugi će po pet, šest meseci da budu u kampanji. Mi ćemo da budemo manje od mesec dana, ali i tada očekujemo podršku i pomoć našeg prijatelja Kirijakosa Micotakisa“, kazao je Vučić na konferenciji za novinare u prostorijama SNS.

Komentarišući najavljeno udruživanje opozicije na predstojećim izborima, Vučić je rekao da će biti onako kako narod bude rekao, jer je „volja naroda – volja Boga“.

„Što se tiče starog/novog DOS-a, kakav god da naprave, ja im čestitam, vidim da su već pobedili. Mi nismo pobedili, oni su veliki favoriti oni imaju velike šanse da na izborima pobede. Samo obećavam da se borimo, i da ćemo da se borimo istinom, a ne ovakvim lažima – kao glasajte za nas, pa ćemo mi da vam damo deset puta veće plate, pa bismo otišli u bankrotstvo“, kazao je on.

(Beta)

2 komentara
  1. kristian landher

    Dobro,ako Dos pobedi samo me onda zanima ko ce da bude predcednik ili koliko ce ih biti predcednika?

  2. Običan Srbin

    Što ne voliš svoj narod, Predsedniče Vlade ?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike