najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Zajednički kandidat ne može biti lider bilo koje stranke

Predsednik Pokreta “Dosta je bilo” Saša Radulović izjavio je danas da predstavnici tog pokreta već mesecima razgovaraju sa relevantnim političkim opcijama o zajedničkom kandidatu za predsednika Srbije kao i sa potencijalnim kandidatima, ali je dodao i da predsednički kandidat ne može biti lider nijedne političke opcije.

Radulović je agenciji Beta rekao da predsednički kandidat mora da bude osoba koja ima nesumnjiv kredibilitet i integritet i koja vidi da je ono što radi vladajuća većina katastrofalno po Srbiju.

Radulović, medjutim, nije želeo da govori o konkretnim imenima.

“Mi o konkretnim kandidatima nećemo govoriti, jer to samo daje više municije vladajućoj većini i premijeru da sipa blato putem tabloida”, istakao je Radulović.

Kako je dodao, pominje se više imena o svima njima se razgovara i ulaže se napor da bude izabran najbolji kandidat koji ima najviše šanse da pobedi na izborima.

On je kazao i da može da razume ako neko želi da napusti pregovore, jer svaka stranka sama odredjuje svoju politiku, ali da misli da bi to ipak bila šteta.

Na pitanje da li je medju relativnim političkim opcijama sa kojima razgovaraju i Liberalno demokratska partija, on je kazao da ne pregovaraju sa onima koji koketiraju sa vladajućom SNS.

“Što se LDP tiče, to je kristalno jasno, mi sa njima nikakve razgovore nećemo voditi niti će učestvovati u bilo čemu u čemu mi učestvujemo. Oni su na Vračaru jasno pokazali na kojoj su strani, koketiraju sa SNS i žele deo te vlasti i želimo im sve najbolje u toj politici”, dodao je Radulović.

On je kazao i da ne razgovaraju sa malim strankama koje nemaju veliku podršku i dodao da će one morati da sačekaju da se veće stranke dogovore.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike