U trendu

Zdrava Srbija: Policija se dve nedelje ne oglašava o demoliranju automobila našeg člana

Stranka Zdrava Srbija saopštila je danas da se policija još uvek nije oglasila o demoliranju automobila odbornika te stranke u Skupštini opštine Priboj Nenada Anđića i pozvali ih da iznesu informaciju dokle se stiglo u istrazi.

Kako su naveli u saopštenju, Anđiću je na Badnje veče nepoznato lice demoliralo automobil parkiran ispred Osnovne škole „Desanka Maksimović“.

„Nakon što je Anđić policiji dostavio snimak sa školske nadzorne kamere na kome se vidi kako to lice uništava njegov auto, on se ne oseća bezbedno, pogotovu nakon saznanja da je snimak, na kome se vidi N.N. lice, izbrisan“, dodaje se u saopštenju.

Oni su pozvali nadležne u Policijskoj upravi Priboj da se što pre obrate javnosti sa informacijom dokle se stiglo u toj istrazi i šta je do sada urađeno kako bi se taj slučaj što pre razrešio.

„Ne znam da li ovaj vandalski čin ima veze sa mojim opozicionim delovanjem u SO Priboj, ali bi i mene zvanična informacija iz policije odagnala sumnji da su te dve stvari povezane“, naveo je Anđić.

On je dodao da bi voleo da Priboj ponovo bude onakav kakvim ga pamti iz mladosti, odnosno „grad u kome se svaki građanin osećao sigurno i koji je znao da policijski organi štite bezbednost svakog svog stanovnika, bez obzira na njegovu političku ili bilo koju drugu opredeljenost“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar