U trendu

Zelena stranka: Što pre kazniti napadače na Milana Vujića

Zelena stranka ocenila je večeras da su političari svojom retorikom direktno odgovorni za sve češće nasilje u Srbiji i da je krajnje vreme da se ogoli istina i da svaki nasilnik bude i kažnjen.

Omladina Zelene stranke učestvovala je u protestu zbog napada na gradjanskog aktivistu Milana Vujića u Novom Sadu, a u saopštenju se zahteva od nadležnih da hitno i najstrože kazne počinioca tog „zlodela“.

„Sramotno je da se politički aktivisti bilo koje, male ili velike, stranke u našoj zemlji na ovako brutalan način obračunavaju sa političkim neistomišljenicima. Student Milan Vujić napadnut je samo zato što je hrabro javno iznosio svoje stavove u borbi za bolje i pravednije društvo“, navela je Zelena stranka.

Po oceni Zelene stranke, javnost što pre mora biti upoznata sa istinom i motivima počinilaca, kao i sa kaznom koja treba da bude opomena svima da se nasilje neće tolerisati.

Protest „Stop nasilju! Za sve naše ljude“, povodom napada na gradjanskog aktivistu, studenta Milana Vujića, održan je večeras u Novom Sadu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.