U trendu

Baša: Ceo svet gleda kako ćemo rešiti krizu

TIRANA – Lider albanske opozicije Ljuljzim Baša pozvao je svakog albanskog građanina da izađe na osmi „nacionalni protest“ ujedinjene albanske opozicije kako bi, kako je kazao, doprineo u oslobađanju Albanije od kriminala i droge, prenosi portal a1on.

Osmi „nacionalni protest“ ujedinjene albanske opozicije zakazan je za večeras u 19 časova ispred zgrade albanske vlade u Tirani.

Baša je poručio da su „oči celog sveta danas usmereni ka Albaniji kako bi videli kako će se razrešiti kriza“.

„Čak i nakon njegovog odlaska (Edija Rame) biće potreban veliki napor za iskorenjivanje kriminalnog modela koji je on instalirao u Albaniji i za lečenje rana koje su nastala zbog korupcije. Oči celog sveta su usmere ka nama kako bi se videlo kako ćemo mi kao zemlja, kao ujedinena nacija oko vrednosti, razrešiti ovu krizu. Čišćenje našeg političkog sistema i jednom zauvek odstranjivanje kriminalnog vođstva ove vlade predstavlja nadu i siguran način za Albaniju koja pripada svim svojim građanima“, istakao je Baša.

On je pozvao na što veću masovnost u cilju, kako je kazao, „lepote naše divne zemlje da uživamo svi, a ne samo grupa kriminalaca“.

Ponovo je pozvao na odlazak Rame i oslobadanje od najgoreg zla kojim je ta zemlja zahvaćena.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar