U trendu

Beograđanin kome je izgreban auto u Dubrovniku: „Devojke su plakale dok su čekale policiju“

„Niste dobrodošli“ i „Oluja 1995 Mrš“ natpisi su koje je još uvek nepoznati počinilac urezao na Mercedesu beogradskih registracijskih oznaka, parkiranom u blizini plaže Pasjača u Konavlima, a priča se od jutros proširila putem medija.

Napokon se, kako javljaju hrvatski mediji, javio i sam vlasnik automobila koji kaže kako je šteta poprilična.

„Bili smo prethodnih dana u Kuparima, kao i na plaži na Babinom kuku i nismo imali nikakvih neprilika. Tamo je bilo još vozila iz Srbije i Crne Gore i nisam čuo da su imali problema. Bili smo već i u Konavlima, na Pasjači i nije bilo problema. Mercedes je očev, ne znam kako će reagovati na oštećenje. Kad smo to prijavili policiji došle su dve patrole, a potom i treće vozilo sa inspektorima. Svi su bili OK i vrlo profesionalni, ali to neće rešiti 2.000 evra štete, na koliko ju je u Trebinju procenio majstor“, govori M.R. koji, kako kaže, neće tako brzo u Hrvatsku.

„Iskaz smo dali u PP Gruda. Nakon svega teško ću ubrzo u Hrvatsku. Preporučujem svim Srbima da ne dolaze jer je zbog proslave Oluje atmosfera ponovno neprijatna. Prijatelji u mojoj pratnji prvi su put uopšte ovog leta došli u Hrvatsku i do sada su bili oduševljeni. Znam, kretena svuda ima, ali su se devojke neprijatno osećale dok su ih neki lokalni momci komentarisali u negativnom kontekstu. Da, devojke su se tresle i od straha plakale dok su na parkingu čekale dolazak policije“, užasnut je mladić.

Ipak, mladić naglašava kako je ipak najvažnije to što ih niko nije fizički napao, a sama činjenica da je neko srećan jer je iz naše zemlje izašao sa glavom na ramenu šalje jednu prilično ružnu sliku u svet.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.