U trendu

Bez dlake na jeziku: Draženova majka oplela po bivšoj devojci košarkaša (video)

Na kanalu JuTjub, ovih dana je objavljen novi film o smrti legendarnog jugoslovenskog i hrvatskog košarkaša Dražena Petrovića.

U filmu je prikazan i prvi susret Draženove majke Biserke i Hilal Edebal, devojke koja je u trenutku nesreće sedela u zadnjem delu auta u kojem je košarkaš poginuo.

U autu je sa njima bila i Klara Zalandzi, tadašnja Draženova devojka koja je u odnosu na Hilal, koja je ležala u komi i sa amnezijom, pretrpela samo lakše povrede.

Nemačka manekenka je posle nesreće nastavila život kao da se ništa nije dogodilo, a kasnije se udala za proslavljenog fudbalera Olivera Birofa.

Za razliku od Hilal, za koju je imala najlepše reči, Biserka Petrović u razgovoru za Avaz nije štedela tadašnju Draženovu devojku Klaru Zalandzi za koju je naglasila da Edebalovu nikada nije posetila u bolnici, iako su igrale zajedno košarku i bile prijateljice.

„Ona je monstrum. Nije čak ni sa Hilal u kontaktu. Nije je posećivala ni dok je bila bolesna, iako su dugogodišnje prijateljice i igrale su košarku zajedno od malih nogu. Hilal je studirala u Americi i kada se vratila, Klara ju je pozvala da idu zajedno po Dražena na aerodrom u Frankfurt“, rekla je Draženova majka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)