U trendu

Bošnjak: Nismo zadovoljni radom Vlade CG, ali nećemo je rušiti

PODGORICA – Demokratski front (DF) i Pokret za promene nisu zadovoljni dosadašnjim radom Vlade Crne Gore, ali je neće rušuti, već će zajednički pokušati da prevaziđu krizu, poručila je poslanica DF-a Branka Bošnjak.

Bošnjak je, nakon sastanka predstavnika partija parlamentrane većine sa premijerom Zdravkom Krivokapićem, rekla da nisu znali šta je tema sastanka pre nego što su došli, a da je Krivokapić govorio o krizi vezanoj za ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića i njegovu ostavku.

Ona je, obraćajući se novinarima, rekla da je Krivokapuć kasnije dobio poziv da mora da ide zbog blokade puteva, a da je dogovoreno da se sastanak odloži za nedelju, prenosi RTCG.

Odgovarajući na pitanje koliko je uzdrmana pozicija Krivokapića, Bošnjak je rekla da DF i Pokret za promene (PzP) nisu zadovoljni radom Vlade, „jer do sada nisu pokazali ni jačinu, ni da poznaju državni sistem“.

„Dosta je bilo propusta. Ali nećemo rušiti Vladu, daćemo šansu i gledaćemo da zajedno izađemo iz svega ovoga“, poručila je Bošnjak.

Upitana da li vidi izlazak iz krize, Bošnjak je kazala da veruje da će se naći zajedničko rešenje.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.