U trendu

Doneo BELI LUK u Sabor: Šou hrvatskog poslanika (video)

Hrvatski poslanik Živog zida, Ivan Pernar, upozorio je u u Saboru na razna poskupljenja, rekavši kako je težak život hrvatskih građana, a za govornicu je došao s vencem belog luka protiv, kako je kazao, „ispijanja krvi hrvatskom narodu“, a zastupnik Miro Kovač (HDZ) Pernarov nastup je nazvao šarlatanstvom i stramoćenjem sabora, prenose mediji u regionu.

https://www.youtube.com/watch?v=I07Aj8PqW1U

„Poskupljenje vode, struje, povećanje PDV-a, porez na mobilne telefone… Ljudima je teško. Ovo je očito poslednje s čim se hrvatski narod može obračunati protiv HDZ-a jer očigledno drugih instrumenata nema“, utvrdio je Pernar.

„Nadam se da će politika ispijanja krvi hrvatskom narodu i mučenja sopstvenog naroda prestati“, dodao je i ostavio luk za govornicom izrazivši nadu da će delovati.

Miro Kovač (HDZ) pozvao je na „prekid patnji zbog stanja gospodina Pernara“, nazvavši izlaganje Pernara cirkusijadom, šarlatanstvom i sramoćenjem Hrvatskog sabora.

Zamolio je predsedavajućeg Željka Reinera da više ne dopušta takva javljanja, na šta je Reiner odgovorio da je sreća što nije u Sabor donesen glogov kolac.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.