U trendu

Drama u Hrvatskoj: Ubijeni bračni par i bivši telohranitelj „kralja zagrebačkog podzemlja“

Pucnjava se dogodila u mestu Brodarica kod Šibenika, a prema nepotvrđenim informacijama ubijene su tri osobe, prenosi „zagrebački“ Indeks.

Iz policije navode da se je do pucnjave došlo u 16.30 u mestu Brodarica kod Šibenika.

Kod Brodarice je postavljena policijska blokada na mestu događaja kod porodične kuće u blizini škole i jedne autoperionice.

Policija je razvukla traku i ne dopušta pristup mestu događaja.

„Indeks“ nezvanično saznaje da su ubijene tri osobe, kao i da je počinitelj u bekstvu.

„Došlo je do pucnjave, a policija tek utvrđuje šta se dogodilo. Tek utvrđujemo sve okolnosti tog događaja“, rekla je Marica Kosor, portparolka šibenske policije.

 

Bračni par i još jedan muškarac ubijeni su u pucnjavi danas u Brodarici kod Šibenika, a zbog potere za ubicom blokirao je ceo grad i okolina, preneli su hrvatski mediji.

Danas posle podne su tri osobe pronađene mrtve, dve u porodičnoj kući i jedna u automobilu, objavila je šibenska policija, koja je blokirala celo šire područje Šibenika.

U kući su pronađeni mrtvi muškarac i žena, a nedaleko od te kuće u privatnom automobilu još jedan mušakarac.

Prema prvim informacijama, likvidirani su Hakija Keranović (70) i njegova supruga Milka, dok je u automobilu ispred njihove kuće pronađeno beživotno telo Ivana Bajića Pajde, bivšeg telohranitelja Zlatka Bagarića, „nekrunisanog kralja zagrebačkog podzemlja“, piše „Jutarnji list“.

Kao mogući motiv spominje se navodni pozamašni dug Keranovićevog sina, prenosi Blic pisanje hrvatskih medija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar