U trendu

Fešta od ribe, vina i muzike zatvara ovogodišnju sezonu u Budvi

Turistička organizacija opštine Budva, Opština Budva i KSR „Širun“ u subotu 8. oktobra organizuju 51. tradicionalnu manifestaciju „Dan Širuna“ ispred zidina Starog grada u Budvi.

Program ove manifestacije, sa tradicijom dugom pola veka, i ove godine će biti celodnevan, sa bogatim kulturno-zabavnim, dečijim, sportskim i muzičkim sadržajem.

Program počinje u 16.30h defileom „Gradske muzike Budve“ sa budvanskim mažoretkama i „Feštađunima“ od „stare autobuske“ do centralne bine ispred Starog grada, gde će održati koncert.

Nakon pozdravnih govora i otvaranja manifestacije, od 17.10h. sledi dečiji i zabavno-muzički program, gde će posetioci imati priliku da učestvuju u sportskim igrama poput vuče konopa i trke u vrećama.

Sve prisutne posetioce će zabavljati klape: „Harmonija“, „Castel Nuovo“, „Jedinstvo“ i „Raguza“ iz Dubrovnika , kao i KUC „S.M. Ljubisa“ i „Teatar 303“.

Tokom manifestacije „Dan Širuna“, kao i uvek do sada, za posetioce je organizovana i degustacija velikih količina ribe, piva i vina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.