U trendu

Hotel „Aleksandar“ u Budvi nudi sjajan detox program!

Započnite zdrav život i pravilnu ishranu na mestu gde okruženje i klima ima 100% pozitivan uticaj na vaše telo i duh! Okrenite novi list u vašem životu i vašim navikama!

Stručni tim hotela „Aleksandar“, na čelu sa nutricionistom Nađom Mrvaljević, je prepoznao detoksikaciju kao način ponovnog uspostavljanja ravnoteže u organizmu, te napravio jedinstveni sedmodnevni program. Ovaj program je sveobuhvatan i sastoji se od niza pristupa, pa se odmah nakon anamneze gostu priprema individualizovani plan koji uključuje: izbalansirani dijetetski program organske ishrane, dnevne SPA tretmane (tursko kupatilo, sauna, masaže, limfnu drenažu, meditaciju itd.), kao i individualizovani program fizičke aktivnosti, gde se na osnovu fizičke spremnosti kreira savršeni spoj joge, individualnih treninga, grupnih treninga i šetnje.

Ono što je svakako najznačajnije je stručna psihološka podrška i edukacija, predavanja o zdravoj ishrani i laganim vežbama „za svaki dan“, koje će omogućiti gostu da zadrži i poboljša rezultate postignute u toku programa i kada sam program završi.

Tokom 7 dana, gosti će imati priliku da se posvete sebi u potpunosti, revitalizuju svoje telo i duh u laganim šetnjama duž budvanskih plaža, i da se vrate svakodnevnim obavezama osveženi, osnaženi i spremni za nove izazove.

Vise informacija:

http://hotel-aleksandar.me/detox-centar

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar