U trendu

Hrvatski fudbaler brutalno usmrtio kokošku na terenu (foto, video)

U Hrvatskoj se na utakmici Jelengrada i Jasenovca dogodila jedna nesvakidašnja scena. Jedan fudbaler u toku utakmice usmrtio kokošku koja je utrčala u teren.

Ubedljiva pobeda Jelengrada ostaja je u senci nesmotrenog poteza 23-godišnjeg Ivana Gazdeka koji je u toku utakmice zamahnuo nogom i usmrtio kokošku koja je utrčala u teren.

Iako se u video klipu jasno vidi namera da životinji nanese povrede, ovaj fudbaler je u izjavi za 24sata rekao da je slučajno udario životinju.

„Verujte da nije bilo namerno, rezultat je bio osetljiv i nervoza je bila prisutna. Imali smo čak i svađu na poluvremenu, a kokoške nam stalno ulaze na teren i utakmica se prekida. Teren zna da bude pun izmeta, a to su nehigijenski uslovi za igranje. Trčao sam prema njima kako bi ih oterao, zamanuo sam nogom i jednu slučajno usmrtio. Jeb* ga“, kazao je Gazdek.

Nakon što je ubio kokošku, igrač je bacio preko ograde, zbog čega je dobio direktan crveni karton. Kako je dalje rekao, vlasnik kokoške se nije naljutio pa mu je Gazdek kupio novu kokošku, a iz kluba su istakli da neće dodatno kažnjavati svog igrača.

Takođe, Gazdek je na kraju dodao da je veliki ljubitelj životinja i da se nada da ga javnost neće osuditi.

Nakon onog što je i na koji način uradio, ta njegova želja će se teško ispuniti. Video klip ovog poteza možete pogledati OVDE.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.