U trendu

Mom sinu ste dali crveni? Besna majka nasrnula na sudiju i lomila sve oko sebe (video)

Utakmica juniora odvijala se bez incidenata do trenutka u kom je 18-godišnji igrač, inače junior prvoligaša iz Vinkovaca, isključen zbog nedoličnog vređanja sudije i namernog udaranja protivničkog igrača tokom prekida zbog prekršaja. Prvo je reagovao njegov otac, koji je vodio ekipu, a nakon što su isključili i njega, sa klupe ulazi igračeva majka i tada počinje pravi šou.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=36&v=xycN6meH1Og

Besna mama prilazi stolu za kojim su sedeli organizatori, viče na njih, ruši sto na kom se nalazila skupa oprema i pokušava jednog da udari nečime sa stola. Od načelnika Opštine Ivankovo Marka Miličevića tamošnji mediji prenose da su sve prijavili policiji koja istražuje slučaj.

– Podneli smo prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira. Tražili smo da im se, prema Zakonu o sportu, izreknu i dve godine zabrane učestvovanja na sportskim takmičenja i podneli kaznene prijave zbog napada na službenu osobu i oštećenja tuđe stvari – potvrdio je načelnik.

– Ovo je bilo prvi put da je opština preuzela organizovane turnira. Na njemu je učestvovalo više od 50 ekipa svih generacija. Ovo neka bude opomena svima da se takve stvari neće tolerisati – rekao je načelnik koji se pita šta svojim ponašanjem poručuju pojedini meštani Ivankova.

– Zar na takav način i takvim primerom odgajamo našu decu?! Šta im ovakvim činom želimo poručiti?! – pita se načelnik.

Neslužbeno se saznaje da je reč o porodici iz Ivankova. Za ispad se nisu izvinili a nisu bili dostupni ni za komentar.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar