U trendu

Nesvakidašnje: Uleteo im autom kroz zid dnevne sobe, oni mu skuvali kafu da se otrezni

Nesvakidašnji udes desio se u selu Lobor u Hrvatskoj. Vozač je zbog neprilagođene vožnje sleteo s puta, probio ogradu i zid jedne kuće u tom selu i uleteo u  – dnevnu sobu. Neobičan udes desio se u subotu na nedelju u 01.30 časova, prenose mediji u Hrvatskoj.

Branimir Ogrinšak, domaćin je u  prizemlju gledao televiziju u dnevnom boravku. Ležao je nekoliko minuta i odjednom video kako mu auto u 1.30 sati prolazi kroz zid.

– Skočio samo od straha. Jedini razlog zašto nije skroz ušao u sobu je to što imamo dva reda cigli – rekao je Ogrinšak koji nakon nesreće više nije mogao da zaspi.

Njegova žena dodaje: – U tri navrata se čuo prasak. Bio je glasan poput bombe – rekla je žena.

Vozač je bio pijan, a supružnici su rekli da je vozio automobil koji nije njegov. Po njihovim procenama vozio je brzinom od 80 do 100 kilometara na sat.

U naletu pijanog vozača auto im je probio dva reda cigli, prozor i deo interijera. Vozač je zadobio dve rane od stakla i ozlijedio nogu, ali osim toga nitko nije povređen.

Mladići koji su sve to videli, zaustavili su se i priskočili u pomoć. Izvukli su pijanog vozača iz automobila. Nakon toga pozvali su policiju koja je do otprilike pet sati radila uviđaj.

– U međuvremenu je supruga skuvala kafu za pijanog vozača, ali on nikako nije uspeo da se smiri – rekao nam je Branimir.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.