U trendu

Neviđeni masakr u Zagrebu: Ubio šest članova jedne porodice, među njima i dete, ubica se ubio (video)

Zagreb je pod blokadom već nekoliko sati zbog šestostrukog ubistva u naselju Kajzerica, u Novom Zagrebu, gde je prema nezvaničnim informacijama, ubijeno šest članova jedne porodice, a policija intenzivno traga za počiniocem.

Ubojica i dalje u bijegu: Ubijeno šest ljudi, među njima i jedno dijete Više na https://bit.ly/318kevs

Ubojica i dalje u bijegu: Ubijeno šest ljudi, među njima i jedno dijete Više na https://bit.ly/318kevsReporter: Denis Gaščić

Gepostet von 24sata am Donnerstag, 1. August 2019

Jutarnji list piše da je ubijeno šest članova iste porodice, a da je sedmomesečna beba jedina preživela.

Kao motiv se pominje ljubomora, navodi Jutarnji list.

Kako piše Večernji list, reč je o porodičnom nasilju u kojem je muškarac ubio bivšu ženu i njenog novog partnera, a među ubijenima je i četvoro dece.

Peto dete, sedmomesečna beba, ranjeno je i nalazi se u dečijoj bolnici u Klaićevoj.

(Tanjug)

Načelnik policije: Ubijeni dva muškarca, tri žene i dete (10)! Beba nepovređena i zbrinuta

Osoba još nije uhvaćena, ali je dovodimo u vezu s ubistvom. U potragu su uključeni svi rodovi policije i sve policijske jedinice

Načelnik zagrebačke policije Marko Rašić rekao je da su u večerašnjem masakru u Zagrebu ubijeni dva muškarca, tri žene i dete (10), prenose mediji u Hrvatskoj.

„Oko 21.30 primili smo više dojava da je došlo do pucnjave. Dolaskom na mesto događaja zatečeno je šest smrtno stradalih osoba. Radi se o dvojici muškaraca, tri žene i jednom detetu rođenom 2009. godine.

Jedno dete je pronađeno koje je nepovređeno, radi se o bebi i zbrinuta je.

Osoba još nije uhvaćena, ali je dovodimo u vezu s ubistvom. U potragu su uključeni svi rodovi policije i sve policijske jedinice“, rekao je načelnik PU zagrebačke Marko Rašić koji je opovrgnuo neslužbene informacije prema kojima je počinitelj uhvaćen.

Dodao je i da se za počiniteljem traga na području cele Hrvatske.

ZG: Ubijeno šest članova jedne porodice, ubica se ubio

Muškarac koji je ubio šest članova jedne porodice u Zagrebu izvršio je samoubistvo prilikom hapšenja, saopštila je jutros zagrebačka policija.

„Još tokom uviđaja policija ga je locirala u Brezovici. Prilikom hapšenja počinio je samoubistvo“, saopštila je policija, prenosi Index.

U Novom Zagrebu u kući u naselju Kajzerica, u četvrtak oko 21.30 dogodilo se šestostruko ubistvo, a preživela je samo sedmomesecna beba koja nije povređena.

Među ubijenima su dva muškarca, tri žene i desetgodišnje dete.

Nakon ubistva organizovana je velika potera za muškarcem na teritoriji cele Hrvatske, ali je oko 4 sata ujutru muškarac lociran na području Brezovice gde je izvršio samoubistvo.

Motiv ubistva je za sada nepoznat.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar