U trendu

Ovako izgleda račun od 50.000 evra: Evo šta su sve bogati šeici popili (foto)

U popularnom dubrovačkom noćnom klubu ovog vikenda jedni od gostiju bili su i bogati šeici koji su u mondensko letovalište stigli iz Tivta luksuznom jahtom Yas, dugom 141 metar, čiji je vlasnik šeik Hamdan bin Zajed Al Nahjan, a koju koristi i njegov sin.

Tekli su litri i litri skupocenih pića, a račun na kraju provoda iznosio je čak 368.120 kuna, odnosno 50.000 evra. Društvo nije želelo da plati celokupni ceh pa je cela situacija eskalirala do te mere da je morala da se uključi i policija.

Pogled na račun koji su napravili otkriva da su popili poznati šampanjac Dom Perignon, Grey Goose votku, ali i nekoliko boca Armanda de Brignaca, jednog od najskupljih šampanjaca na svetu. Tako je i jedna od flaša, ona od 6 litara, na njihovom računu koštala 120.000 kuna, odnosno preko 16.000 evra.

– Šta drugo očekivati, Revelin je najskuplji klub u Dubrovniku gde džek i kola košta 120 ili 150 kuna. Tamo ne idu obični smrtnici, nego gospari koji su taj dan imali dobar promet ili dobru sezonu, i gosti koji to mogu priuštiti. Zna se koliko šta košta, i šampanjac koji piju one cure da bi sedile s tobom, i VIP separe, i kada se ujutro sabere račun, a glava nije više ne „belom“, onda ispadne šok. – rekao je za 24sata hr jedan dobro upućeni Dubrovčanin o „slučaju 50 hiljada evra“.

Meštani dodaju i da je ovo drugi i „incident“ u Revelinu u poslednjih desetak dana.

Kako su preneli dubrovački mediji, jedan od gostiju sa jahte u klubu je tokom večeri častio hostese skupim šampanjcem,

ali su, kada je trebalo da se plati račun, odbili da plate za piće hostesa pa se u celu priču s plaćanjem računa uključilo i obezbeđenje, a potom i policija.

Policija je mlađeg muškarca privela u stanicu, a on je potom uz pomoć drugih gostiju platio račun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.