U trendu

Poznati kuvar iz Beograda nestao u Zagrebu: Od 7. februara gubi mu se svaki trag

Beograđanin nastanjen u Zagrebu, Dejan Markus (33), proslavljeni kulinarski stručnjak poznat iz emisije „Kuvati srcem“, nestao je i od 7. februara mu se gubi svaki trag, piše portal Jutarnjeg lista.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10222723752741851&set=a.2706778748084&type=3&theater

U Hrvatskoj, tačnije u Zagrebu, svoje kulinarske veštine u jednom je trenutku zamenio vinom, zbog čega su ga mnogi poznavaoci prilika prozvali „čovekom vinom“ nakon što je otvorio vinoteku „The Wine u Vlaškoj“.

Poslednji put s Markusom su prijatelji kontaktirali u petak, a Dejanova sestra Jelena, koja živi u Beogradu, okrenula je na stotine telefona u pokušaju da bratu uđe u trag.

Nestanak je Markusa je prijavljen policiji koja je započela potragu.

Jutarnji je preneo i apel Markusove sestre Jelene koja je pozvala sve koji bilo šta znaju o njenom bratu da jave policiji.

Jutarnji piše da su se u potrazi za Dejanom aktivirale na stotine njegovih rijatelja i poznanika.

U stanu u kojem je boravio na Trešnjevci ostale su mu sve stvari, frižider je bio pun. Jedino nije bilo ličnih dokumenata i mobilnog telefona sa hrvatskim brojem.

Dejan je, prema rečima njegove sestre, u Zagreb otišao nakon što je u Srbiji nanizao uspehe. Snimio je preko 1900 epizoda kulinarske serije “Kuvati srcem“.

U poslednje vreme, kaže Dejanova sestra, posao mu nije išao sjajno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar