Provod bogataša na Hvaru: Goli piju votku iz flaša od pet litara, a ostacima se polivaju (foto, video)

Na Jadranu je trenutno špica parti sezone i uprkos tomu što domaći negoduju zbog sve razuzdanijih rturista koji, kako kažu, „samo loču i povraćaju“ 24-dnevna zabava nema kraja. Tome u prilog govore doživljaji sa zabave za one sa malo dubljim džepom. Njihova stanica u sredu bio je Carpe Diem na Hvaru, kao i svake godine, a reč je o sedmodnevnim partijanjima na moru i kopnu.

I miss those days… #whiteparty #yachtweekcroatia #carpwdiem #thebestvacay #friends

A post shared by mayanacavalcante (@mayanacavalcante) on

Po pravilu traju od subote do subote, voze u dve rute na sedam lokacija, a oni željni zabave se skupljaju na pedesetak brodova. Nakon toga počinje „plutajući cirkus“ za bogate strance, koji u najboljim danima samo na Hvaru, koja im je tek usputna stanica, u par sati potroše desetine hiljada evra na galone alkohola.

When your outfits match your behaviour #YachtWeekCroatia

A post shared by Kevin Stewart Harrison (@kev_harrison) on

Votku piju iz boca od pet litara, a neviđene količine šampanjca koje ne popiju završe tako da se njime polivaju. Nedelja od 12. do 19. avgusta je rasprodata, a kako stoji na njihovim stranicama, možete se staviti na listu čekanja, pa ako neko odustane vi ulećete. Uglavnom su to gosti iz inostranstva, Hrvata ima jako malo. Svaki brod ima svog skipera i ako putnici to žele (a većina to može) da priušte i svog kuvara ili hostesu koja će brod čistiti. Tako počinje sedam dana non- stop zabave. Gosti tih sedam dana samo piju, kupaju se i prave žurku na ostrvima gde se brod zaustavi. Gde god da se zaustave, unapred su za njih pripremljene žurke na kojima ih čekaju DJ-evi i ogromne količine alkohola. Mamurluk se leči na brodu i tako sedam dana non-stop.

Došao sam, vidio sam, plovio sam ⛵️ #theyachtweek #yachtweekcroatia

A post shared by Samantha M. 💎 (@samantha_faith) on

Ništa naravno ne prolazi bez deljenja fotografija na društvenim mrežama. “Da. Mladi piju. Imaju novca. Razbacuju se njime. Prave se važni i živciraju lokalce i turiste koji traže mir. Mladi su, bogati i bez inhibicija”, piše reporter GQ-a, koji se na Yacht Week uputio nakon što su ga fascinirale odlične fotografije sa društvenih mreža. Hashtagovi #yachtweek #yachtweekcroatia “theyachtweek bilo na Instagramu ili Fejsbuku krcati su fotografijama dobrog provoda na plažama, u klubovima ili na otvorenom moru.

Organizatori ovih zabava su, kako navode mediji, samo prošle godine od ovoga zaradili čistih milion dolara, prenosi Express.

2 komentara
  1. frucman

    Ja isto ločem i povraćam.

  2. Miroslav

    Pa neka ih, njihova stvar. Zašto se o njima uopšte piši i iritira nas sa 300 evra platom

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike