U trendu

RTCG: Odloženo suđenje majci Milana Kneževića

PODGORICA – Za danas zakazano suđenje Ratki Knežević, majci predsednik DNP i jednog od lidera DF Milana Kneževića, odloženo je, potvrđeno je portalu RTCG.

Suđenje Kneževićevoj majci trebalo je da bude održano danas po po tužbi policijskih inspektora koji su je uhapsili 30. januara 2020.

Pozivajući se na nezvanične informacije, portal piše da je suđenje Ratki Knežević odloženo, jer advokat nije dobio poziv.

Ratka Knežević je uhapšena u januaru prošle godine nakon što je policija pretresla njihovu porodičnu kuću. Pored Kneževićeve majke, tada je uhapšen i njegov brat od strica Goran Knežević.

Ratka je nastavnica u penziji i u trenutku hapšenja bila je sama u kući.

Kako je tada ironično primetio Milan Knežević, pošto su milijarde evra sa tajnih ofšor računa vraćene u zemlju a vođe kriminalnih klanova pohapšene, na red je došao obračun sa njegovom porodicom.

„Nakon što su uhapšene, procesuirane i pravosnažno presuđene vođe kriminalnih klanova, sa tajnih britanskodevičanskih računa vraćene milijarde evra u Crnu Goru, došlo je vreme za pravedni obračun i s mojom porodicom“, kazao je Knežević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.