U trendu

Samozvani mitropolit Crnogorske crkve krvnički udara staricu (uznemirujući snimci)

Prvi čovek takozvane Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić je 10. septembra 2015. godine u Kotoru udario staricu Maru Vuković.

Internetom ponovo kruži snimak na kom se vidi kako je vođa crnogorske sekte, samozvani mitropolit dva puta udario rukom u lice staricu kada je došao u Kotor na debatu o nacrtu zakona o slobodi veroispovesti.

– Nazvao me plaćenicom i babetinom, a ja sam – iako skromna žena – za njega dama. Niko mene nije platio, otkad znam za sebe znam za krst časni i srpske svetinje, pa me u Kotor odvela moja dobra volja i ništa drugo. Kada je trebalo, i moćnijima od njega sam stajala na put, ali sam ljubila ruku patrijarhu Pavlu i mitropolitu Amfilohiju i našim sveštenicima. A sve i da sam mu stala na put – sveštenik bi rekao što i Gospod naš: „Oprosti joj Bože, ne zna šta radi“. Ne bi udario – rekla je Mara posle napada za „Novosti“.

Ona je dodala da će moliti da je ponovo krste – jer se oseća kao da je sam đavo dotakao kad je Miraš udario.

7 komentara
 1. Anonimni

  Sram ga bilo, toboze „boziji covjek“

 2. Anonimni

  Miras Peconijevic

 3. Anonimni

  Pljunula ga je.

  1. Legionar

   Je l’ on Hristov sluga, je l’ Hrist dok su ga raspinjali na krst govorio: „Oprosti im, Bože, ne znaju šta čine!“ Pa, koji je on Hristov čovek kad dozvoli sebi da digne ruku na ženu čak i da ga je pljunula?! Zna se gde mu je mesto!

   1. Anonimni

    Nije gurno „damu“, a kad okrenes drugi obraz, kritikuj drugog.

 4. MILOS

  Mislim,,da obzirom da najveci broj gradjana,kako srbije tako i Crne Gore,nije religiozan, da pitanje razdora izmedju srpske i cenogorske pravoslavne crkve,treba da rese izmedju sebe,ove dve crkve.Ne treba u taj sukob uvoditi javnost,koja nije zainteresovaana za taj sukob.!

  1. Misko

   Religija jedino sa narodom i ima veze. Da nema, ne bi se ovako krvnički borili da otcepe deo srpske crkve.Pitaj Mila i Soroša da ti objasne.

Napišite komentar