U trendu

Skijaška sezona na Jahorini počinje 3. decembra

JAHORINA – Skijaška sezona na Jahorini zvanično će biti otvorena 3. decembra, a turisti će i ove godine imati priliku da uživaju u muzičkom spektaklu poznatih regionalnih muzičara, najavljeno je iz Olimpijskog centra „Jahorina“.

Na otvaranju sezone, do 5. decembra pevaće Haris Džinović, Saša Matić, Milica Todorović i Toni Cetinski.

Na platou „Poljice“, u specijalno pripremljeno koncertnom šatoru, sa obezbeđenim granjem i klimatizacijom u petak, 3. decembra, od 20.00 časova posetioce će zabavljati Toni Cetinski, a iste večeri, u Olimpijskom baru biće održan „Vip parti“ na kojem će nastupiti Milica Todorović.

Sutradan će nastupiti Haris Džinović, dok je za nedelju, 5. decembra, predviđen nastup Saše Matića.

Iz Olimpijskog centra su naveli da je ulaznice, koje su već u prodaji, za sve nastupe moguće kupiti putem veb platforme kupikartu.ba.

Direktor Olimpijskog centra „Jahorina“ Dejan Ljevnaić istakao je da je turistička ponuda za otvaranje nove skijaške sezone proširena trodonevnim gastro festivalom „Ćevap fest“, koji će na platou „Poljice“ okupiti najbolje ćevabdžije iz Sarajeva, Banjaluke i Travnika.

„Ako je suditi po interesovanju turista, cenimo da ćemo i ove godine biti regionalni turistički hit i da će smeštajni kapaciteti biti popunjeni do poslednjeg mesta, baš kao što je to bio slučaj i protekle sezone“, poručio je Ljevnaić.

U novu skijašku sezonu, Olimpijski centar „Jahorina“ ulazi sa pet novih žičara i povećanim kapacitetom od 9.500 skijaša na sat.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar