U trendu

Snimak iz Splita oduševio region: „U inat svima koji razbijaju automobile sa srpskim tablicama“

Dalmacija se često predstavlja kao mesto na kojem se ne tolerišu oni drugi i drugačiji, a mediji najčešće prenose slučajeve razbijanja automobila sa srpskim registracijama, piše Indeks.hr.

Pomoć čovjeku u nevolji

Vozilo prokuhalo u desnoj traci – i nitko da stane…Uočava ga Peugeot beogradskih tablica i zaustavlja se 👍Jutros na ulazu u Split

Gepostet von Prometne zgode i nezgode am Montag, 8. Juli 2019

Da bi zajednički život i tolerancija doneli predivne promene, pokazuje snimak iz Splita, kada je u saobraćajnoj gužvi vozač automobila sa beogradskim tablicama stao da bi pomogao čoveku da pokrene svoja kola, navodi hrvatski portal.

„Kako je svaki radni dan ujutro velika gužva na ulazu, tako se dogodilo da je jedan auto prokuvao – i ono što je zanimljivo je da je to primetio vozac „pežoa“ beogradskih registracija, koji se odmah zaustavio pomoći čoveku pokrenuti auto“, ispričao je čitalac Indeksa, ističući da je snimak poslao „u inat svima koji razbijaju automobile sa srpskim registracijama po Splitu i Dalmaciji“.

Izvor portala koji je poslao video snimak, napominje da kad, zatreba pomoć na putu, nije važno da li je neko Srbin ili Hrvat.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.