U trendu

Srpski narodnjaci osvajaju Hrvatsku: Posle ‘cajka’ radija, stiže folk TV kanal

Nakon što je u hrvatskom etru zaživela radijska stanica koja većinom emituje turbo-folk hitove, stanovnici susedne nam države uskoro će dobiti i televiziju istog sadržaja. Tamošnje Veće za elektronske medije jednoglasnom odlukom dalo je dozvolu kompaniji Extra FM d.o.o. za pokretanje TV kanala Extra TV.

Kanal će biti dostupan u sklopu ponuda kablovskih operatera, a kako su naveli u prijavi, na hrvatska audiovizulena dela otpadaće samo 25 posto programa. To što znači da će velika većina programa biti namenjena spotovima Ace Lukasa, Saše Matića, Dare Bubamare, Milice Todorović i ostalih zvezda narodne muzike iz Srbije.

Kao odgovorna osoba naveden je Antonio Luka Radanović, koji je i direktor Extra FM-a, dok će glavni urednik biti Hrvoje Tičinović.

– Nemamo definsan datum početka emitovanja, jer smo u pripremi celog projekta. Ne znamo još sve detalje, ali ćemo, u svakom slučaju, na vreme izići u javnost sa svim pojedinostima.  Ima dosta faktora koji odlučuju, a ne zavise svi od nas – rekao je direktor Extra FM-a za Slobodnu Dalmaciju, i dodao da im je cilj da početi sa emitovanjem programa što pre.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.