U trendu

Stravičan udes: Vozač kamiona probio ogradu posle sudara, otišao pravo u smrt (video)

Vozač kamiona (53) tragično je stradao kada se njegovo vozilo prevrnulo na nadvožnjaku ljubljanske obilaznice i survalo u provaliju sa visine od 20 metara, prenose mediji u regionu.

Naime, zbog neprilagođene brzine vozač „opela korse“ (41) je na nadvožnjaku udario. U pokušaju da izbegne nesreću, kamiondžija je skrenuo udesno i preko sigurnosne ograde pao u smrt.

Slovenačka policija je celog dana sprovodila uviđaj.

Nastala je i velika materijalna šteta, a za izazivanje nesreće vozaču preti osam godina zatvora

10 komentara
 1. Anonimni

  Pozdrav svima mi svi vozimo svakome moze dase desi to u pitanlje stase desava skorsom Mazda je guma pukla pa ga vukla desno mi to neznamo aa jabi hapsijo Taj koj napravijo Taj most sigurnost 00000 procena nazalost staje pogino vozac kamijona zaomije

 2. V.R

  To sam i ja pomislio! Jer je udario u tocak kaniona kao namerno da je hteo tako!? Ne vidi se da je u opste pokusao drugacije

 3. Anonimni

  Ni doživotna robija nije dovoljna kazna. I dalje će živeti, ponekad verovatno i nasmejati, dok je ovaj mrtav, ni kriv ni dužan.

 4. Anonimni

  Strašno,izgubi čovek zivot zbog budale, ma doživotna pa će onda da se opamete

 5. Anonimni

  Maksimalna kazna za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj ima poginuli je 8 godina.

 6. nebojsa

  Ovo je pre za doživotnu.

  1. Anonimni

   Koji je ovo kralj kako je samo elegantno sišao sa mosta.

 7. Anonimni

  i vi ga osudiste odma na 8 godina

  1. Boban

   A šta bi mu ti radio? Pomilovao ga po glavi i rekao mu da pazi sledeći put kako vozi? Ovo je čisto ubistvo i to ne iz nehata nego s predumišljajem jer je svestno vozio kao lud.

  2. Anonimni

   Vozač opel korse je kriv i mislim da bi bilo malo 8 godina jer je nesvesno vozio i zbog njega je nestao jedan ljudski život i kamion koji već koliko košta?

Napišite komentar